Monday, December 9, 2013

Aasta 2013 - telesaade

Seda teemat endale valides kõhklesin kõvasti, aga kuna midagi muud ka korraga pähe ei tulnud, siis kirja ta sai. Lootusega, et juhtub äkki midagi ja ma ei pea sellest kirjutama. Ilmselgelt ei juhtunud:)

Et siis telesaated. Probleem on selles, et ma ei vaata televiisorit kuigi palju. Ja ma ei tee seda mingi põhimõtte pärast, vaid ma lihtsalt ei viitsi. Ma ei ole ka see tüüp, kes hooaegade kaupa sarju endale tõmbab. See osa meediast pole minu pärusmaa, pole kunagi olnud. Ja näib, et ei saa ka olema enne, kui mu silmad nii ära kuluvad, et õhtuti enam raamatuid ei saa lugeda.

Aga et minust ei muljet kui intellektuaalist, kes oma õhtud teetassi ja väärtkirjanduse seltsis mööda saadab, siis mainin siiski ära mõningad telesaated, mida ma olen vaadanud.

Esiteks suurprojekt "Su nägu kõlab tuttavalt". Huvitav, kas Eestis on inimest, kes seda ÜLDSE pole näinud? Mulle tegelikult meeldib küll see saade, aga ma nägin seda väga vähe, sest esiteks oli see nii totral ajal (pühapäeva õhtul armastan ma saunas käia ja ma ei taha seda teha öösel) ja järelvaatamiseks on see selgelt liiga pikk. Aga see, mida ma näinud olen, tundub igatahes meeldiva meelelahutusena.

Teiseks teine suurprojekt "Me armastame Eestit". Ka tore meelelahutus. Laulu ja nalja ja ... Ma ei oska midagi selle kohta öelda :D

Esikoht igatahes läheb "Eesti tippmodellidel" juba puhtalt nende küpsiste pärast. Ja tippmodelli on ikka vaadatud, alati :D

Remargi korras mainin ära ka selle, et käisin täna tankimas. Jah, see oli just nii meeleolukas, kui võis arvata. Hommikuni kestev paarikraadine miinus tekitas olukorra, kus ma kõigepealt püüdsin autoga vahekorda astuda, aga kuna see ilmselgelt ei mõjunud talle, pidin ahvatluseks bensuluugi võtme endale põue pistma. Pärast seda sain toorest jõudu rakendades võimaluse tankida.


4 comments:

  1. Mina ei ole mitte kunagi Näosaadet näinud. Isegi mitte netiklippe või reklaame.

    ReplyDelete
  2. Esiteks pole Sa Eestis (funktsionaalne lugemisoskus!) ja teiseks, palun --> http://www.youtube.com/watch?v=5q9CdBtlupY
    Ja proovi mitte vaadata -.-

    ReplyDelete
  3. Mina ka pole seda näinud, ausalt öeldes mitte ühtegi neist saadetest.

    ReplyDelete
  4. Noh, siis on ülesanne teile mõlemale :D

    ReplyDelete