Sunday, December 7, 2014

Aastalõpu kokkuvõte - mai

Erakordselt tore kuu! Nii palju postitusi, mida isegi huviga üle lugesin, rääkimata kommentaariumist, kus on samuti mõnusaks aruteluks läinud. Taas saab tõdeda, et väiksem töökoormus tagab meeldiva elu. Ainult et terve aasta väikest koormust ei taga kahjuks meeldivat palka.

Mais jõudsin käia talgutel, ekskursioonil nii Eestis kui välismaal, vaadata dokke, lahendada füüsikalisi probleeme (nii sisulisi kui ka vormilisi), arutleda iseenda üle, teha lisatööd riigieksamitega - olgem ausad, tavaline palgatöö polekski siia kõrvale väga mahtunud :) Lisaks oli maikuu erakordselt soe, ega ma muidu poleks juba ujumas käinud. Kogu blogiajaloo populaarsuselt teine postitus sai ka just mais kirjutatud (homode ja habemega naiste ja cake smashide teema).

Strasbourgi-postitused tekitasid nostalgilist nukrust, tahaks veel :) Ilusal ajal muidugi sattusime ka sinna, aga ma olen seal ju ka sügisel käinud ja ikka oli mõnus õhkkond. Brüsselis olles arutasime kolleegiga, miks mõni linn rohkem meeldib. Ja meile hakkas tunduma, et asi on veekogu olemasolus. Et kui on, siis on mõnus linn, ja kui ei ole, siis tundub linna ise ka igavam. Teooria vajab veel lisauuringuid, kuid hüpoteesina päris hea.

Kõige toredam postitus oli aga romantiliselt vihmavarju all olemisest. Ma kahjuks pole üldse kuulnud, millega Abivalmis Õpilane praegu tegeleb, aga loodan, et tal läheb kõik väga hästi ja et ta on jätkuvalt sama tore ja abivalmis.


No comments:

Post a Comment