Tuesday, June 2, 2015

Täiesti võõras

Blogiauhindade jagamine on praegu päris popp teema. Või noh, paar päeva tagasi oli, ma olen ajast natuke maas :D Mingi hullem kleidijama oli. Ja üldse smart casuali teema. Mind elus ühe korra varem kutsutud üritusele, kus on ka dresscode olnud. Erinevad stiilipeod siis välja arvatud. Ja presidendi vastuvõtt, kus arvatavasti oli ka mingisugune eeldamine, kuidas sinna kohale peaks ilmuma, kuigi ma ei mäleta, et kutsel seda mainitud oleks. Aga see ükskord oli Iisraelis, kus ma sattusin black tie üritusel kokku mehega, kes meenutas südamlikult, kuidas me eelmisel ööl sandwichi tegime. Igatahes meenus mulle kohe, kuidas ma alles eelmisel nädalal sadasin sisse direktori vastuvõtule, kus kõik olid smart casualis või veel peenemalt, ainult mina oli mõelnud, et kui üritus toimub meie linna vanimas (on vist nii?) kohvikus, mis minu arvates ei ole eriti peen koht, siis kõlbab teksades kohale ilmuda. Mitte viisakates, vaid ikka kergete rebendustega :D A ma istusin kähku maha ja siis ei paistnud need välja.

Tegelikult mõtlesin ma kirjutada hoopis seda, et mul pole ka kellegagi sellele peenele üritusele minna. Ja ei lähe ka. Mitte selle pärast, et mul poleks midagi selga panna, sest mul on isegi päris mitu erinevat komplekti viisakaid riideid. Tundub kuidagi väga heidutav hüpata sisse mingisugusesse väga suurde rahvamassi, kus sa kedagi ei tunne. Ja kus ülejäänud kõik omavahel tunnevad. Selles osas jäin täitsa mõtlema - kuidas blogijad omavahel tunnevad? Kas nad on juba varem tuttavad või ongi nii, et loetakse, meeldib ja siis kirjutatakse, et võiks kokku saada?

Ja noh, kuna ma lemmikblogi auhinda nagunii ei saa, siis ei tasu vaeva näha, eksole.

15 comments:

  1. Minu kohtumised blogijatega on jah olnud sellised, et kõigepealt loetakse ja siis kirjutatakse privas ja siis lõpuks saadakse kokku. Nii olen kohtunud Rentsi, Lendava ja V.A.-ga (Tsitronkollase blogi V.A.-ga). Privanud olen paariga veel, aga kokku pole nendega saanud.

    Pluss paar blogijat, kes on mu sugulased, aga nemad tegelikult väga tihti ei blogi; üks on selle asja juba aastaid tagasi unarusse jätnud.

    Pluss Punane Hanrahan, kelle blogist ma raalisin ühel hetkel välja, et odot, see on ju mu teismeeasõber; aga ka tema on FBsse kolinud ega blogi enam eriti. Aga tänu blogile hakkasime päriselus uuesti suhtlema. Paari-kolme blogijaga olen ka tema pool pidudel kokku saanud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ... ja nüüd tuleb veel meelde, et Taliesini ja Murcaga liigun lihtsalt vahel samas seltskonnas ja ühel hetkel panin kokku, et ah, ta kirjutab ju seda blogi.

      Delete
  2. Ma ei lähe blogiauhindade jagamisele miljonil keerulisel naljakal põhjusel. Aga põhiliselt vist sest ma natuke kardan neid staar ilu- ja titeblogijaid. Nad tunduvad (oma kirjutuste põhjal) nagu teiselt planeedilt olevat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahtsin alguses kirjutada, et mina küll titeblogijaid ei karda, aga siis mõtlesin järele ja sain aru - mõnda ikka kardaks küll :D

      Delete
  3. Ma läheks just huvi ja inimvaatluste pärast, sest teiselt planeedilt pärit inimesi on ju ikka huvitav vaadata.
    Blogituttavaid olen minagi saanud nii, et loetakse ja kommenteeritakse ja lõpuks privas kirjutatakse a la tulen järgmisel nädalal Tartusse, saaks kokku. Peale ühe erandi on kõik äärmiselt meeldivad kohtumised olnud.

    ReplyDelete
  4. Need kohtumised tunduvad äärmiselt põnevad, aga natuke hirmsad ka. Blogide lugemine on nagu raamatu lugemine. Et tekib pilt, milline inimene välja näeb ja milline on tema hääletoon ja kuidas ta üldse räägib ja mida ta räägib asjadest, millest kirjutanud pole. Ja kui reaalsus ei lähe üldse kokku ettekujutusega... et kas siis on kuidagi raske? Raamatu põhjal tehtud filmide ja teatrietendustega on ju vahel niiii raske.
    Aga kui keegi satub mu kodulinna (mida me kunagi otsesõnu ei maini, eksole :D), siis võin kohvikuid näidata küll.

    ReplyDelete
    Replies
    1. No see esimene ehmatus läheb tavaliselt ruttu üle :)
      Kuule, aga miks te ei võiks Murcaga koos minna, kui te mõlemad kahevahel ja natuke hirmul olete? Ilmselgelt on teil midagi ühist ja olekski lahe põhjus päriselt tuttavaks saada.

      Delete
    2. Murcaga tutvumise vastu poleks mul midagi :D Kui siis ainult mõnevõrra aukartust. Aga tegelikult pole ma minekut kunagi väga tõsiselt võtnud, sest ma pean nagunii järgmisel päeval pool üheksast tööl olema :D

      Delete
  5. Ma vist käisin sinu kodulinnas ühes F tähega kohvikus :) Kui järgmine kord satun, kutsun sind kah, seekord olime me veidi liiga räpased uute inimestega kohtumise jaoks.

    Ma ka kardaks moe- ja ilublogijaid. Neist mõnel kõrgharidus on üldse? On hea hulk keskkoolilastest blogijaid ja no las nad olla, küll kasvavad inimesteks. Aga keskast välja saanud moeblogijad jätavad... eeee... üsna ebaküpse mulje.

    (ma parem ei mõtle, mis mulje ma ise jätan, õnneks ei loe mind suurt keegi.)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oi, Kaur, sina oled küll suutnud väga hirmuäratava mulje endast jätta :D

      Delete
    2. Oma blogis? Mõhhh? Mul neid kaks ja ma kahtlen, kas ma seal kedagi hirmutan. Teiste blogisabades trollimas käies tekib inimesest muidugi veel kolmas mulje...

      Delete
    3. Ikka teiste blogides. Enda juures oled sa tore :D

      Delete
  6. Minuga küll pole keegi tahtnud kohtuda :D Kohale lähen aga küll. Mõni tuttav on seal kellega paar sõna FBs vahetanud, aga kellelegi "tsauuu" pole küll kõrva karjuda.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Minuga ka ei ole :D Aga sa siis lähedki niiviisi üksi ja oled valmis uuteks tutvusteks? Pagan, ma ei oska nii :D Ma olen viimastel aastatel õppinud ära üksi teatris käimise, aga seal on ju eeskava ja vaheajal saab jäätisekokteili kõrvale kava lugeda. Pidu tundub minu jaoks liiga ekstreemne.

      Delete
    2. Ooo ei :D Ikka sõbranna ja õe võtan kaasa julgestuseks. Vb ka klaas veini enne pidu :D

      Delete