Tuesday, April 14, 2015

Auhinna-värgist

Avastasin, et parimate blogide valimine on jõudnud teise vooruni, ja asusin õhinaga oma lemmikutele hääli andma. Või siis tegelikult asusin oma lemmikuid neist pikkadest nimekirjadest üles otsima. Kurvastavalt vähe oli neid, aga loomulikult on see mu enda süü - oleks pidanud ise asjalikum olema ja oma lemmikud esitama, sest mulle tundub, et kõik kommentaaridest läbikäinud on nominendid.

Alustuseks sain kohe üle libiseda "moe-ja ilublogide" kategooriast, sest neid ma ei tea. Beebi- ja pereblogis oleksin ma hea meelega valinud ritsikublogi, aga seda ei olnud nimekirjas. Mul oli miskipärast jäänud tunne, et teda oli nimetatud, aga eip, ei olnud :( Üldse tundus natuke naljakas, et beebid ja pered on koos, sest mulle tunduvad need blogid niiiii erinevad. Beebiblogisid ma näiteks ei loe üldse. Aga vähemalt oli nimekirjas blogisid, mida ma tean :) Erinevalt järgmisest, kokandusblogide kategooriast. Elustiiliblogi mõistest ei ole ma kunagi aru saanud - on see siis elust või stiilist või...? Kõlab fänsilt, pigem nagu moeblogi, aga need olid juba enne ära, nii et ju on midagi muud. Edasi oli jälle mõnda aega kerimist, sest võõrad nimed virvendasid ekraanil, kuni tuli arvamus- ja huumoriblogi. Selles osas olen ma kindel, et esitamisvoorus keegi tõstatas küsimuse, miks need kaks asja koos peaksid olema. Arvamus ei pruugi ju üldse humoorikas olla, ta ei pea isegi humoorikalt kirja pandud olema, et köitev olla. Näiteks kas või nominent Hundi Ulg, kellel on arvamust küll, aga huumorit alati mitte. Viimased kategooriad lasin ka niisama üle, sest valikuid ei osanud teha.

Kokkuvõttes ei osanudki mina, kes ma end suureks blogifänniks pean, suurt kellegi poolt hääletada. Kahju oli sellest, et kuigi raamatublogi oli välja pakutud uue kategooriana, valida seda siiski ei saanud.

Ja tegelikult tahtsin ma öelda indigoaalasele, et ma igatepidi kõrvust tõstetud, et ta minu jaoks nii imeilusa kategooria lõi. Kuna mulle konkurente ei tekkinud, loen ennast selles vallas laureaadiks :) Ja Liisbetile muidugi ka tänud :)

Ning lõpetuseks paar pilti, mida eelmise postituse kommentaaris küsiti :D
Seda tegelikult ei küsitud, aga sellised on mu silmad niisama


Ja nõnda käin ma tööl, kui ma pean esimesse tundi minema

12 comments:

  1. Oh, sul loomulikust ongi sellised silmad, nagu Aqva värvilise läätsega saaks - nii et on inimesi, kes sellise look'i eest raha maksavad :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm, ma just mõtlesin endale aqvad osta :D Ei ole siis vist mõtet.

      Delete
  2. Ma arvasin, et see on mingi tiinekate üritus, kus hinnatakse uute hilpude pilte või esimese-suhte-katkiminemise-maailmavalu eriti valusat väljatoomist. Ja plikade oma - "poiste" pool puudub täiesti - kus on tehnika, arvuti, mängude, poliitika oma? Või on poiste blogid lihtsalt maamuna pealt kadunud? Tellerit pole, karratumma on aastaid tumm, sepp pildistab harva (ehkki endiselt hästi)...

    Aga nüüd olen ma ise ka listis. Ei teagi, mida teha - minna hääletada iseenda poolt? Ignoda jätkuvalt?

    ReplyDelete
  3. Ma ka nüüd kahetsen, et ignosin, kuigi mulle tundus, et algselt pidi esimene voor kahekümnendani kestma, aga ehk jäi ka valesti meelde. Igatahes ma vaatasin algul, et tegelikult olid paljud head blogid seal ka ära mainitud (Indiogoaalase ja veel paari inimese poolt), aga eile hääletama asudes tuli ikkagi välja, et kõik need blogid, mida mina hindan, olid enam-vähem paari kategooria all ja ülejäänutest polnud kedagi valida. Oma viga, et laisk olin muidugi. Samas märkasin ka, et korraldajatel oli mõni blogi, mida tegelikult esitati, kahe silma vahele (?) jäänud - Mariliisi blogi näiteks arvamusblogide all kirjas ei olnud, kuigi esitatud see sinna oli. Paljud head blogid, mille jaoks kategooriaid ei olnud, jäid ju ka välja. "Meeste" blogide puudumine jäi mulle ka silma - filmiblogisid on meil ju ometi mitu, muusikablogisid ka mõned, need, mida Kaur nimetas ka muidugi.

    ReplyDelete
  4. No kui esitajad on malluka ja ee... mariliisi?? lugejad, siis on poiste puudumine ootuspärane. Aga huvitavaid leida on selleski nimekirjas - seda Keenia juttu lugesin eile tükk aega ja itsitasin arvuti taga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pigem marimelli lugejad. Kindlasti on Mariliise veel, aga minu jaoks on Mariliis kristallkuul ja tema lugejad ka ei esitanud oma lemmikuid. Kusjuures vaatasin üle, kristallkuul käib kommentaaridest läbi, aga hääletada tema poolt ei saa :( Eks see on jällegi meie enda süü, et rohkem häält ei teinud. Üldse tundub mulle nüüd, kui hääletus on käimas, et oleks igasuguseid ettepanekuid, kas või see huumori ja arvamuse kokkupanek, millest ma järjest vähem aru saan.

      Delete
    2. Muidugi on tore, et selliseid asju korraldatakse. Eraldi kategooriana olekski tahtnud näha täiskasvanud blogijate oma. Oma hääle väljapakutud nominentide seas andsingi täiskasvanud kirjutajatele.

      Delete
    3. Minu arust on ka tore, et selline asi toimub. Praegu lihtsalt tahaks natuke veel paremaks teha.

      Delete
  5. Mis kategooria Indigoaalane sinu jaoks lõi? ma käisin otsimas, aga äkki otsisin valest kohast - vaatasin Malluka blogist ja sealt ei leidnud Indigoaalase nime alt midagi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. vaata bestblogi lehekülge, see on liiga võimas kategooria, et ise välja öelda ;)

      Delete
    2. seda kommentaari pole vist enam alles. Aga ma tituleerisin Eliisabet kõige paremas eesti keeles kirjutajaks ( või umbes nii).
      Ma arvan endiselt nii ja minu käepigistused ja õnnitlused võidu puhul:)

      Paraku sai sellest hoopis pakkumisest hoopis nominent beebide või huumori rubriiki:)

      Delete
    3. Võtan õnnitlused sügava kummarduse saatel vastu ja pühendan võidu oma emale ja isale :D

      Delete