Thursday, July 12, 2012

Mismõttesnagu?

Seoses kolimisega ääremaalt tsivilisatsiooni otsustasime loobuda oma senisest internetipakkujast Kõu, et saada endale koju ka üks vähe käbedam ühendus. Mõte oli ju hea, aga...
3. juuli - astun sisse Tele2 esindusse, et lepngut lõpetada. Väga Viisakas Noormees uurib, mis on põhjuseks ning klõpsib arvutis vajalikke nuppe. Naeratab lõpuks ja vabandab, et seoses Kõu üleminekuga Eesti Energialt Tele2-le ei oska ta täpselt öelda, millal leping lõpeb, kuid paari päeva jooksul peaksin ma saama lõpparve.
4.-8. juuli - ootan arvet, mida ei tule.
9. juuli - astun taas sisse Tele2 esindusse, et uurida mis seisus mu leping on. Sedapuhku on teenindajaks Sõbralik Tütarlaps. Klõpsib ka arvutis vajalikke nuppe ja muutub järjest murelikumaks. Lõpuks teatab, et tal on väga kahju, aga lepingu lõpetamise kohta pole mingit märget. Pakub mulle teenuse peatamist, võtan selle vastu. Küsimuseks jääb, mis saab sellest nädalast, mis on möödas minu SOOVIST leping lõpetada, ma ei pea ju selle eest maksma, või mis? Tütarlaps lubab uurida ning järgmisel päeval helistada. Annab kaasa ka kirjalikult meie kokkuleppe.
10. juuli - ootan kõnet, mida ei tulnud.
11. juuli - olen uuesti Tele2 esinduses, sedapuhku on tennindajaid mul suisa kaks, mõlemad mehed, üks Õpilane, teine Juhendaja. Uurin jälle, mis seisus mu leping on. Mehed üritavad vajutada õigeid nuppe arvutis, aga nagu nad vabandades ütlevad, on programm nende jaoks uus ja nad täpselt ei tea, millised on õiged nupud. Ootan rahulikult. Järsku astub teenindusse minu eelmine teenindaja, Sõbralik Tütarlaps. Tunneb mu kohe ära ja muutub murelikuks. Teatab mulle, et minu probleemiga tegeletakse, sest ka teenuse peatamine pole läbi läinud?!? Olen sügvalalt häiritud. Ka kõik kolm teenindajat on mureliku näoga. Lõpuks ütleb Juhendaja mulle, et ma võin rahulik olla (eeee....) ja kui mulle tuleb arve ka selle aja eest, mil ma nende teenust ei soovinud, siis peaksin selle tooma Tele2 esindusse, kus asi korda aetakse.
12. juuli ootan .... arvet? kõnet? mingitki märki selle kohta, et midagi on toimunud?

2 comments:

  1. Normaalne... :S
    Aga muus osas, väga, väga mõnusalt kirjutad!! Mu vaba aja tagavara muutus jälle hulga väiksemaks. :D
    anxy (pk-st)

    ReplyDelete
  2. Tänud anxy! See on nii tore, kui inimesed, kes siin käivad, märke ka maha jätavad :)

    Ja postituse lõppu peaks nüüd lisanduma uued kuupäevad:
    14. juuli - minu postkasti potsatab teade, et minu leping KÕUga on lõppenud ja maksma pean ainult juuli esimeste päevade eest.

    Lõpparvet ootan muidugi ikka veel :D Aga nüüd mul aega on :P

    ReplyDelete