Thursday, December 13, 2012

Sõbralik arutelu (kokkuvõtlikult)
Mina: "Jõle jama, ma olen sel tsüklil ERiga paari pandud, ta tahab ka nagunii audikas tunde teha. Aga ma ei taha ju klassis olla. See pole üldse see."
G (eriti autoriteetselt): "Ei, sa pead ikka auditooriumis olema. Sa ei saa klassis hakkama."

Tänks, Gunn, sa oled nii toetav -.-

Aga Muse´ist siis. See oli tõsiselt lahe. Ma pole teatavasti maailma suurim melomaan või miskit. Aga mulle kangesti meeldib Muse. Nii et kui hr H ütles, et ta kingib mulle sünnipäevaks kontserdipileti(d), siis ei suutnud ma ära oodata, kuni ta need ära ostab, vaid tegin seda ise hästi kiiresti. Et äkki müüakse muidu välja või miskit. Nii et kingituseks sain oma abikaasalt raha :D Sest muidu poleks ju kingitus olnud. Ja kui saal lõpuks pimedaks läks ja Muse lavale tuli, oli mul tunne, et mul tuleb härdusest pisar silma. No nii tore oli. Ma pean küll tunnistama, et ma naudin rohkem vanemat Muse´i ning õnneks olid ka klassikalised hitid kõik kenasti reas. Paari loo puhul olin ma küll üllatunud, miks rahvas nüüd nii pöördesse läheb...Aga eks maitsed on erinevad. Lavašõu peale oli ka mõeldud, mis tähendab, et neil oli kaasas oma kokkuvolditav ekraan (ma jumaldan seda, kui täpselt ja selgelt ma suudan detaile edasi anda, minus tõesti on arvustuse kirjutamise soont, eksole). Laserkiired olid ka saali kohal. Ühesõnaga, kes tahab teada, kuidas oli Muse´i Tallinna kontsert, loeb ajalehti.

Meie minipuhkus jätkus privaatselt lähedalasuvas hotellis, kus järgmisel hommikul pakuti kenasti hommikusööki, kuhu me jäime natuke hiljaks, nii et ma sain ainult ühe pannkoogi. Muid asju ikka ka, neid toodi juurde, aga pannkooke ei toodud.

Tänases tantsutunnis õppisime lisaks eelmise nädala tantsudele ka sambat ja Viini valssi. Olime jätkuvalt väga rebelid, laskmata muusikal end häirida. Tantsimist me küll kahjuks selgeks ei saanud, aga lõbus oli ikkagi. Ühe väikse rumba võib ballil isegi teha, kõigi teiste tantsude jaoks on vaja kottpimedust.







1 comment: