Thursday, May 17, 2012

?





Ma ikka vahel vaatan ja mõtlen, et KUIDAS ometi on võimalik, et see tädi keerleb mõne inimese jaoks vastupäeva. Tõsiselt kummaline. Ta jalad on ju niiviisi, et ta saab ainult päripäeva keerutada. Ohissandküll. Müstika.

5 comments:

  1. See liigub mõlemat pidi, vahetades liikumissuunda u. minuti, pooleteise tagant. Tuleb jälgida mis jala peal ta seisab :)

    ReplyDelete
  2. Tahtsin just öelda, et piff vahetab suunda:D Ja Mihkel, see ei ole päris see blogi, kus lauseid suvaliselt komastada tohiks :D

    ReplyDelete
  3. Ma olen korraks näinud, et ta ikka liigub tõepoolest ka vastupäeva. Aga siis mu hipiaju mõtles väga kiiresti ümber ja hakkas aga jälle järjepidevalt päripäeva keerlema. Kusjuures oli olukord, kus vaatasin ühe härraga seda koos. Tema väitis, et liigub vastupäeva ja samal ma võin vanduda kõikide oma varvaste nimel, et liikus päripäeva :D võta näpust.
    Sellise neiuga suhtes oleks päris veider olla :D

    ReplyDelete
  4. Ma nägin!!!!! Üks kord silmanurgast nägin, et ta liigub vastupäeva. Täiesti uskumatu vaatepilt, sest ta tegi seda samamoodi vasaku jala peal ja samal ajal nägi mu emps, et ta liikus pärispäeva. See on uskumatu naine :D

    ReplyDelete
  5. Kas tõesti öeldakse PÄRISPÄEVA??? ossavanapagan :D

    ReplyDelete