Wednesday, August 13, 2014

Mis juhtus siis, kui ma kasutusjuhendit tõsiselt ei võtnud

Kõik sa alguse sellest, kui Mallukas reklaami tegi. Punastele juustele mõeldud maskile. Eks mitteloomulikud punapead teavad, et kärts värv kipub õige kiiresti tuhmiks minema, nii et lisasärts juustele kulub ikka marjaks ära. Tundub muuseas, et Mallukas töötab reklaamina väga hästi, sest tema viidatud leheküljel oli konkreetne toode tükk aega välja müüdud. Kuni nüüd lõpuks oli taas müügis ja ma ka endale selle tellisin.

Ma ausõna lugesin kasutusjuhendi enne läbi. Aga see tundus niiii ülepakutud. Mina vana juuksevärvijana arvasin ikka paremini teadvat. Et kui on mask, siis kasutan nagu maski. Lärts pähe ja valmis.

Esimene üllatus oli see, kui avastasin, et mu käed on imearmsalt roosad. Selgeks sai juhendis olev manitsus kasutada kaitsekindaid.

Mask hakkas kohe mõjuma, ma reaalselt nägin, kuidas mu luitunud salgud värvusid... jah, see oli nüüd ootamatu koht. Nad värvusid imekaunilt roosadeks kiharateks. SEDA juhendis kirjas polnud, pakil seisab siiani selges inglise keeles cherry. Nojah, kunagi juuli alguses olid ka meie koduaia kirsid roosad. Aga sõin ma neid siis, kui nad olid sügvapunased. Mis seal ikka, eks vahendi toimimise ajal ja märgadel juustel võibki asi teistmoodi välja paista.

Kolmanda üllatuse sain siis, kui juuksed juba pestud ja kuivatatud olid. Arusaadavaks muutus juhendis olev manitsus kanda mask ühtlasest juustele, kasutades kammi. Kuna mina seda ei teinud, sain endale sügavroosade laikudega juuksed :D

Hommikul vaatasin ühtpidi ja teistpidi, naersin natuke enda üle ja lõin käega. Eks ma õhtul püüan päästa, mis päästa annab. Ja kui ei anna, siis pole midagi teha :D Õhtupoolikul juba käitusin juuksevärvile vastavalt, kui tühjas parklas vajasin kolme katset, et auto ära parkida. Lehvitasin aga uhkelt oma täpilist lakka ja püüdsin mitte välja teha kõrval seisvas autos olnud seltskonnast, kes mulle rõõmsalt kaasa elas.

2 comments:

  1. Ma oleksin üliõnnelik, kui sa oleksid täpiline veel vähemalt nädala, et ka mulle oma lakaga rõõmu valmistada :D

    ReplyDelete
  2. Ma proovin järgmisel nädalal uuesti Sinu rõõmuks :D

    ReplyDelete