Friday, August 29, 2014

"Tuul pajuokstes"

Eile käisime Ruudiga vaatamas etendust "Tuul pajuokstes". Seda on nii mitu aastat mängitud, et suurem osa lapsi ja lapsevanemaid on arvatavasti juba näinud, aga kes siiski pole, soovitan väga-väga! See on tõeliselt tore etendus. Näitlejatest on kahju, et nad peavad sellise ilmaga ujumas käima, aga vaatajatele on asi nii haarav, et näiteks Ruudi väitis hiljem, et ainult korra natuke tibutas vihma. Mina, kes ma miskipärast olin prillidega kohale läinud, märkasin küll, et tegelikult tuli vahepeal konkreetset padukat :D Aga istusime oma keepide ja all ning ilm oli ju tegelikult soe, lihtsalt kergelt niiske.

Mulle hirmsasti meeldis see, kuidas maastik oli ära kasutatud, kostüümid olid superilusad, majad olid ka nii lahedad. Sai nalja ja pärast ikkagi oli arutamist ka, et mis ja kes ja miks ja kuidas. Näitlejad olid toredad, on uskumatu, kui heas vormis on Luule Komissarov ja Peeter Jürgens, mõlemad on ju üle 70 aasta vanad. Nende põhjal võiks küll arvata, et tänapäeval pole mingit pensioniaega tarvis :D

Üks ääretult armas lasteendus, kus ka täiskasvanutel on hea olla.

Härra Mutt ja härra Rott Ugala kodulehelt

2 comments:

  1. :) Tegin selle peale kohe inimkatse ja küsisin oma eluõiekese käest ka, et kas vihma eile sadas seal - hästi vähe oli tulnud :)

    ReplyDelete