Wednesday, December 3, 2014

Aastalõpu kokkuvõte - jaanuar 2014

Jaanuar tundus olevat väga töö- ja Ruudi-keskne kuu :D Millestki muust väga kirjutatud polegi.

Siin kuus kirjutasin postituse, mis on siiani üks kõige rohkem arutelu tekitanud teema, kohustusliku kirjanduse oma. Tuleb tunnistada, et midagi väga palju sellel rindel muutunud pole, raamatute lugemine on ikka probleem ja lahendust ei paista  kuskilt.

Blogisse ilmus esimest korda Kaur :D Üldse on huvitav vaadata, kes on olnud vahepeal päris tihedad kommenteerijad, aga nüüd kahjuks ära kadunud, nt homemoma.

Elulise poole pealt oli kindlasti kõige olulisem otsus Ruudi kooliminemist edasi lükata. Või siis tegelikult teda mitte enne kohustuslikku aega kooli saata. Selle otsuse üle olen jätkuvalt õnnelik, kuigi viimane uudis, et lasteaia kohamaks tõuseb jälle üle 10%, on suhteliselt ebameeldiv. Alates meie siia kolimisest on lasteaiamaks tõusnud 39,5%. Ja kuigi ka minu palk on vahepeal tõusnud, ei saa me rääkida päris sama suurest tulude kasvamisest. Ruudi seisukohast oli teda veel aastake lasteaias pidada kindlasti õige, sest kuigi ka see aasta ei ole läinud ilma probleemideta, on areng ilmne.

Mu enda lemmikpositus jaanuarist on aga minu ülestunnistus interneti ja lastekasvatuse teemal. Jätkuvalt aktuaalne, kuigi olen natuke tugevam :)

7 comments:

  1. Päris lahe idee kokkuvõtte tegemiseks. Üldjuhul olen aasta lõpus teinud ühe postituse selliste põhiliste küsimustega, kuid äkki võtan ennastki kokku ja teen sellel aastal midagi teistsugust hoopis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tead kui huvitav on endal vanu postitusi lugeda :D Ma muidu ei tee seda, aga praegu on tõsiselt lahe meenutada.

      Delete
    2. Päeviku (blogi) pidamise mõte ongi ju see, et hiljem on endal huvitav lugeda? Või mis?

      Delete
    3. Jepp, aga ma olen lähenenud sellele pikema perspektiiviga ehk mõelnud, et nii kümne aasta pärast on hea lugeda. Üllatus oli see, et juba aasta hiljem on tore :)

      Delete
  2. loen ikka:) aga lähtun põhimõttest: rääkimine hõbe, vaikimine kuld

    ReplyDelete
  3. Aitäh mind mainimast. Ma lugesin eile oma blogi 2006 aasta sissekandeid - no kes kõik seal kommenteerinud ei ole. Osad on nüüdseks radarilt kadunud, osad - surnud.

    ReplyDelete