Thursday, December 4, 2014

Aastalõpu kokkuvõte - veebruar 2014

Veebruar oli see kuu, kus mul käis pea ringi :D Oi, see oli õudne aeg. Kõik need hirmsad lood inimestest, kes AASTAID sama probleemi käes vaevlesid, hirmutasid mind väga. Lisaks muidugi depressiooni diagnoosimine. Õnneks läks mul siiski nii hästi, et kuu ajaga sain tänu harjutustele murest lahti. Kõigile labiilse tasakaaluelundi rõõmsatele omanikele soovitan kohe oma perearstilt küsida saatekirja füsioterapeudi juurde. Mõnda aega hiljem tekkis muuseas mu isal samasugune häda ja temagi tegi hoolega harjutusi.

Üks veider tõbi. Huvitav, et see on nii levinud, aga üldse pole kuulda olnud. See on natuke sarnane fenomeniga, et peaaegu igal minu tuttaval on seos Jõgevamaal asuva Torma vallaga. Täiesti arusaamatu, sest seal ei ole ju mitte midagi :D

Veebruari lemmikteema oli koolivalmidustestist, mis tekitab minus ikka vastakaid tundeid. Nii kella kui ka margi osa. Kas tõesti see, kui laps on pärit perest, kus ei saadeta postkaarte ja jõulutervitusi, saab kuidagi viidata sellele, et ta pole veel valmis kooli minema. Sellega seoses meenub mulle, kuidas ma hiljuti seletasin Ruudile, mis asi on CD-pleier, ta ei suutnud uskuda, et midagi sellist olems on. Ja kui ma rääkisin veel kassettpleierist, mõtles ta vist tõesti, et ma olen oma lapsepõlves koos dinosaurustega ringi jooksnud. Muuseas kassett kui selline on tüübile tuttav, kuigi kasseti ja pliiatsi vahelist seost ta kindlasti ei oskaks luua.

Seoses pearinglusega oli veebruar blogis üsna vaikne kuu, ju siis ka muidu elus.

3 comments:

  1. Põnev lugemine koolivalmidustesti kohta. Meenus kohe enda sõbranna, kes õpib magistrantuuris. Tema ei saa aru, kumb on "veerand" ja kumb on "kolmveerand". Selgub, et tuleks lasteaeda tagasi minna.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma sain ka alles ülikoolis lõplikult sellele veerandi ja kolmveerandi süsteemile pihta :D Praegu õpetan eesti keelt kahele välismaalasele, kes on hädas meie arusaamaga kellaajast. Ses mõttes on hea, et ma olen ise ka hädas olnud, sest ma mäletan veel üsna hästi, et see tõesti pole loogiline :D

      Delete
  2. ka mul on seos Tormaga, kuigi pigem kihelkonna kui vallaga.

    ReplyDelete