Monday, May 19, 2014

First world problems ehk mul pole midagi jalga panna

Tegelikult polegi see nii väga esimese maailma probleem - sellise kuumusega ongi kohutav ringi lasta nende kingadega, mis mul olemas on. Ilmselgelt oleks vaja sandaale või soliidseid plätusid. Kusjuures mul on hägune mälestus sellest, et mul olid suvejalanõud. Kuigi minu meelest oli eelmise suvi nii külmavõitu, et võib-olla ma tõepoolest ei tundnudki neist puudust?

Täna lippasin pool aega (see vähem soliidsem aeg) paljajalu ringi, mis ei olnud ka mõnus, sest kui te veel ei tea, siis on meil siin mingi kuumalaine või asi. See tähendab, et ka asfalt on kuum. Tegelikult olin ma sunnitud ka tööl (mis kvalifitseerub pigem soliidseks kohaks) paljajalu olema, sest meil oli sisetemperatuur kõrgelt üle normi - erinevate asjade kokkulangemise tõttu ei töötanud päeva esimeses pooles päikesekattesüsteemid, mis ei ole hea, sest pool meie hoonest koosneb akendest. Klaasakendest.

Muidu naudin loomulikult südamest. Suvi ikkagi! Sel  nädalal on mul veel viis kontakttundi, siis veel arvestuste nädal, üleminekueksam ja ongi kõik.

Aga nende sandaalidega on ikkagi pahasti. Mine või poodi.

2 comments:

  1. Lihtsalt su mälu värskendamiseks. Eelmise aasta suvi oli ilus ja soe.

    ReplyDelete
  2. Ilus oli vist küll, aga kuuma ei olnud. Ma mäletan, et iga kord, kui ma mere äärde läksin, pidin lõpuks päevitama lina all, mitte lina peal :D

    ReplyDelete