Friday, July 18, 2014

Sünnipäevane väljakutse - apetiitsed mehed

Prl Vaprake (varem tuntud nime all prl K, aga see on nii igav nimi. Ja Vaprake sobib talle väga hästi) tutvustas mulle uuema aja ilusaid mehi. Kahjuks ei saa ma neid inimesi siin jagada, sest ma ei mäleta nende nimesid. Ega ma ausalt öeldes ei mäleta ka nende nägusid, aga ühel neist olid muljetavaldavad kõhulihased. Vabalt võib olla, et ta ongi just nende pärast kuulus. Kuigi väidetavalt on ta näitleja.

Kui ma veel koolis käisin, oli maailma kõige ilusam mees vaieldamatult Johnny Depp. Minu üllatuseks selgus, et ta on siiani üks ihaldatumaid tüüpe ka koolitüdrukute seas, eelkõige piraatide pärast, milles ta minu meelest ei näe üldse ilus välja. Ütleme nii, et ta on üks neist inimestest, kes on meigita ilusamad kui meigiga. Ja mul pole midagi selle vastu, kui mees ennast meigib, Brian Molko on väga ilus. Kuigi ma pole kindel, kas ma oleksin valmis temaga lapsi saama, kui ta peaks seda miskipärast tahtma. Ahjaa, ma ei taha ju üldse lapsi saada rohkem :D

Aga ilus Johhny on minu meelest selline:


Mitte nii ilus on selline:


Teine ilus mees minu nooruses oli Ewan McGregor. Tema puhul ütleksin ma, et ta on inimene, kes on juusteta ilusam kui juustega, kuigi tegelikult pole ka viimasel variandil väga viga. Aga Trainspottingu-Ewani vastu ikka ei saa:

Ja nii uskumatu, kui see ka poleks, rohkem ei meenu mulle mehi, keda me oleks väga ilusaks pidanud. Meile meeldisid meie oma tutvusringkonna omad ka väga hästi.

Uuemast ajast ei tea ma suurt midagi. No Benedict Cumberbatch on Sherlockina üdini kaunis. Ja ma pean tunnistama, et Robert Pattinsonis on ka MIDAGI. Aga sellist tõeliselt hingematvalt ilusat meest ei meenugi.

Huvitav, kas meestega on nii nagu raamatutega, et kui oled neid liiga palju näinud, siis enam ei üllata ega tekita vaimustust?

3 comments:

  1. Ewan on tegija - ta on täiesti võõra inimesena tekitanud kogemata mulle ühte suhtesse kriisi (sest ma lisasin ta juba aegade alguses oma 5 mehe listi). Samas tülis oli osaline ka Brian Molko (võõrana), keda ma samuti apetiitseks pidasin (ja seega listi lisasin) :D Oi kauneid aegu!

    ReplyDelete
    Replies
    1. See tüüp oli Sul ikka praras draamaqueen :D Aga kes need ülejäänud mehed Su listis on/olid?

      Delete
  2. Ma olen hetkel liiga armastust täis, et sellise listi peale mõelda :D Ja ausalt öeldes ei ole ma kindel, kas püsivalt on keegi peale Briani ja Ewani sinna listi üldse pidama jäänud.

    ReplyDelete