Tuesday, June 17, 2014

Ilus koht

Ma olen perekondlikel põhjustel palju kordi käinud Sännas, aga miskipärast pole kunagi ühtki pilti teinud. Sel nädalavahetus võtsin lõpuks fotoka ka kaasa, kuigi pildistamiseni ikkagi väga ei jõudnud.

Hullusti ilus ja inspireeriv koht elamiseks.

Mitte et ma ise oleks valmis uuesti loobuma kõigest sellest, mida pakub mulle linnaelu (jõhker suurlinn on muidugi ka elukohaks), aga külas käia mulle meeldib. Pärlijõgi, mis mõisa tagant voolab, on juba nii ilusa nipernaadiliku nimega, et paneb fantaasia tööle. Ja Ruudi on Sännas olles alati nii õnnelik - ruumi ja vabadust on nõnda palju, et pea hakkab ringi käima. Tegelikult on Ruudi küll suurema osa ajast õnnelik. Aga seal paistab see eriti hästi välja. Tema jaoks on eriti intrigeeriv see, et tegemist on mõisaga. Kevadel koostas ta lasteaias nimekirja, keda viia Sännasse ekskursioonile, sest rühmakaaslased ei suutnud hästi uskuda, et tänapäeval keegi mõisas elab.

Lastel on seal küll tõeline Bullerby-lapsepõlv :)

4 comments:

  1. Issand kui mõnus... Ma oleks kohe valmis sellest linnaelust loobuma, aga mul ei ole kusagile minna :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Noh, mind jätkuvalt kutsutakse sinna "kooli direktoriks", nii et see koht on vaba :) Hästi lahe õpetajakorter on ka mõisas valmimas. Mulle meeldib mu praegune töö selle jaoks natuke liiga palju :)

      Delete
  2. Jumalukene, milline see on kunagi välja näinud. Peaaegu, et polnudki enam teist.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fantastiline töö on ära tehtud tõesti! Lõbus on see, et mõisa taga saab käia nostalgitsemas, sest see ei ole veel renoveeritud.

      Delete