Tuesday, February 11, 2014

Ma olen elus ... vist

Või peaks äkki ütlema, et ME oleme elus, sest ilmselt elab minu sees üks naine, kes kiigub. Või sõidab laevaga tormisel merel. Või mina ka ei tea, mida ta seal teeb, joob liiga palju alkoholi? Kopp on ees ja sahk on taga ja kohati on tunne, et kergem oleks endal pea otsast ära hammustada.

Elus hoiab mind ainult see, et on olnud hetke, mil on parem. Need ei ole kestnud pikalt ja neid pole liiga tihti, aga vähemalt aitavad need mul meeles pidada, et tegelikult on elu midagi muud. Emast on abi. Viinast on abi. Ja noh, tahtejõust on ka abi. Võib-olla oleks abi ka optimistlikust meelelaadist, aga seda mul kahjuks enam pole.

Ja siis on mul 30 proovieksamit vaja ära hinnata.


5 comments:

  1. Kas sul on ka see tänapäeva populaarne haigus, mida keegi ravida ei oska ja keegi ei tea, miks see tänapäeva noortele naistele külge tuleb. See keskkõrva haigus, mis paneb kõik ümbritseva kõikuma ja keerlema? Igatahes mu emal ja tädisid tabas see jumalast äkki ja kõik nad lõpetasid lõpuks haiglas, sest kui see süveneb siis sa kukud lihtsalt kokku. Seda ei anna välja ravida, aga annab rohtudega leevendada. Siis see kaob mõneks ajaks ära, aga hakkab hoogudena peal käima. Kui sul on sellised tundemärgid, siis tõtta kähku arsti juurde. Aga sorry kui su teine MINA lihtsalt joodik on, selle kohta ma ravi ei tea:)

    ReplyDelete
  2. Mu õde muide võtab sel ajal xanaxit, kui pikemalt kestab. Temal aitab see.
    See on vist küll retseptiravim.

    ReplyDelete
  3. Kas siis arst midagi mõistlikku ei oska öelda?
    Kui on tegu Marina pakutud haigusega, siis minu üks sõber sai sellest jagu hoopis teatud harjutustega, mis treenivad aju harjuma tasakaalu kaotamisega.

    ReplyDelete
  4. Nii tore, et te kaasa elate :) Ja on uskumatu, kui paljud inimesed vaevlevad pearingluse käes, ma pole varem sellest kuulnudki, alles nüüd infot otsides tuleb välja, et tegemist on väga levinud nähtusega. Tundub, et mu idee luua fond pearingluse käes kannatavate inimeste toetamiseks oleks täiesti mõistlik ja vajalik.

    Mul on tunne, et minu hoog hakkab vaikselt järele andma, abiks on massaaž ja harjutused. Aga homme olen uuesti arsti juures oodatud, eks vaatame, mis plaan edasiseks on. Igatahes suudan ma juba päev otsa ärkvel olla, asi seegi.

    ReplyDelete
  5. http://en.wikipedia.org/wiki/Vertigo
    Kas sellele oled mõelnud? Tasub uurida igal juhul, tekitab ka karusselli ;)

    ReplyDelete