Saturday, December 22, 2012

Pakkisin just kingitused ära. Nii ilusad tulid, võiks öelda, et olen endaga rahul :D Paar nipet-näpet asja on vaja veel ära teha (nt leida üks osa ühest kingitusest uuesti üles sealt, kuhu ma ta kunagi ammu peitsin. Probleem on selles, et ma pole enam päris kindel, kuhu ma ta peitsin). No ja Ruudi kingitus on nii suur, et ma ei tea, mille sisse seda toppida, mul pole nii suurt paberit.

Muidu aga ... preili Sirkka on tagasi :) Kõhnem kui kunagi varem, aga muidu ikka samasugune. Tema tagasituleku (ja lubatud maailmalõpu) puhul korraldati ka pidu, mille eesmärgiks oli see, et kõik joovad ennast silmini täis (jah, selle peo organisaator oli Sirkka ema :D). Isegi mina tundsin, et tahaks seda teha. Asi päädis hommikul aga sellega, et hr H puhus lõbusalt välja keskmise joobe, samal ajal kui mina suhteliselt kripsult ja krapsult sõitsin jõululaadale verivorste ostma. Nüüd on meie jõululaual 12 kilo kalkunit ja 3 kilo verivorste. Näljasurm ei terenda silme ees. Aga alkoholiga on tõesti kurvad lood, hakka või arvama, et minu organism on nii suures alkoholipuuduses elanud, et nüüd, kui ma ka midagi joon, läheb see nagu kuumale kerisele, jätmata mulle mingit rõõmu.

Muidu elan tõsises jõulumeeleolus juba, Harry Potteriga olen jõudnud juba kolmanda osani. Sama tempoga jätkates jõuan enne uut aastat veel ühe tiiru peale teha.

1 comment: