Saturday, July 4, 2015

Minu esimene OOTD :D

Võtsin ennast siis täna kokku ja panin lõpukleidi uuesti selga koos sinna juurde kuuluvate atribuutidega (sukapüksid ja kõrged kontsad), et lõpuks ometi pildid ära teha.

Alustuseks natuke ka kleidi saamisloost. Nagu vist juba mainitud, jõudsin ma sel aastal esimest korda niikaugele, et lõpetada klassijuhatajana. Selline tähtis sündmus vajas loomulikult erakordseid meetmeid, nii et kui prl Vaprake otsustas lasta endale lõpukleit õmbleja juures valmis teha, sain aru, et just see ongi erakordsus, millega märkida seda olulist verstaposti minu elus.

Meie mõlema kleidid valmisid Vingeratsis, mis on hästi tore õmblustöökoda. Esiteks näeb see väga hubane välja ja teiseks on õmbleja Kristina hästi armas. Ma ei läinud kohale kindla pildiga, mida ma tahan, teadsin, et seelikuosa olgu lai nagu 50ndatel, käised pidid kindlasti olema ja pitsi tahtsin ka. Kõike seda ma ka sain.

Piltidega on nii, nagu on. Kindlasti ei saa siinkohal süüdistada ei fotograafi ega ka mind väheses püüdlikkuses :D Pilte sai palju ja mõni on naljakam kui teine. Seda siis loomuliukult tänu minule. Mõnda aega mõtisklesin, kuidas seda olukorda lahendada - panna kõige tobedamad pildid? Asendada oma nägu piltidel George Clooney omaga? Lõigata oma nägu lihtsalt välja? Kokkuvõttes valisin siiski võimalikult neutraalsed ja loobusin George Clooneyst. Ma pidin piltidel natuke kontrasti ja teravust muutma, sest... kuidas see oli? Prl Lumivalgekese fotokas ei suutnud selles valguses ISO 800 välja mängida? Midagi taolist :D Püüdsin võimalikult vähe teha, aga noh, hullult lõbus on mängida iseenesest.

Siit aga siis lõpuks ka pildid.

Esimene otsevaates, et oleks ikkagi näha ka, milline mu kleit on:

Ehk siis käistega, alt kahar ja rinnas on pits koos väikeste nööpidega. Käiste küljes on ka pits. Materjal on enam-vähem seesama, millest tehakse telke. Neid odavaid telke :D Aga see murdub hästi ja seljas ei ole üldse nii ebamugav, kui võiks arvata ühe telgi kohta. 

Teine pilt on istumisest:

See pilt oli fotokas eriti naljakas, sest mul oleks nagu ainult üks eriti suur jalg. Kompuutris vaadates piilub siiski ka teine jalg, kui hoolega vaadata. 

Kolmas pilt on küljelt:
Selle pildi (ja sama seeria teiste piltide) üle naeris prl Lumivalgeke väga, sest need näevad välja nagu ma teeksin pilti "Mina teist kuud rasedana", käsi õrnalt toetamas kõhukest, mida tegelikult veel pole. (See on see pilt, kus ma pidin teravuse maha keerama, sest muidu oli väga granuaalne)

Ja lõpuks prl Lumivalgekese lemmikpilt:
Mina seksikiisuna laubes, kõrval laibastunud aiapäkapikk ning laube vahelt piiluv prl Baleriin :D

Et siis selline printsessikleit :)

11 comments:

  1. Väga ilus ja stiilne! Meenutab Epp-Maria Kokamäge :)

    ReplyDelete
  2. Mulle meenutas Gorjussi neiusid :) Nii et võid aimata, et väga meeldib!

    ReplyDelete
  3. Thanks naiskad, nii Epp-Maria Kokamägi kui ka Gorjussi neiud meeldivad mulle väga :)

    ReplyDelete
  4. Väga äge kleit ja kelmikad pildid :)

    ReplyDelete
  5. Imekena kleit ja tõepoolest on midagi EMK -st. Sa oledki ju ingel, eks:)

    Kas Sa hinna teemal ei tahaks natuke teemat avada, Ma pean silmas just õmblemise hinda. Ma pole julgenud ise ette võtta, sest äkki on piinlikult kallis vm

    ReplyDelete
  6. Ehee, ma ingli osas jään natuke kõhklevaks :D

    Samas, mitte et ma Põrgu Lita Kuninganna oleks (veel üks imeilus väljend Bridget Jonesilt).

    Aga hinnast - kui ma järele mõtlen, siis oli õmblemine 120 eurot. Liskaks läks siis veel ainult see siniroheline telgiriie.Pits, nööbid ja kogu alusseelikukraam oli õmblejalt.

    Ma ei oskagi hinnata, kas see on kallis või mitte, sest mul pole ausalt öeldes suurt aimu, kui palju tõeliselt pidulikud kleidid poes maksavad. Õmblemise eelis on muidugi selles, et seljas istub ideaalselt.

    ReplyDelete
  7. Kena kleit :) ja pildid :) ja ma nüüd tean, mis on Gorjuss :) ja aitäh :)

    Kuniks oled noor ja kena, tuleb ikka endast pilti teha. Ja mis võiks olla parem motivaator kui lugejate kiun, et miks on sellekuine OOTD panemata :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaur, kas sul tütart pole? Et sa Gorjussit ei tea :D

      A ma muidu olen ikka veel hämmingus, et ma nii julgelt oma OOTD postituse ära tegin.

      Delete
    2. Pole hullu ja ootame järgmist.

      Delete
  8. Ingli ja Põrgu Lita Kuninganna vahele või hoopis muule teljele jääb lihtsalt roheliste silmade ja punaste juustega nõid. Vt "Anni Manninen" (siin blogis hakkab üksteisele raamatute soovitamine juba traditsiooniks saama).

    ReplyDelete