Thursday, November 27, 2014

Mida teha Pärnus?

Olen aastatega kõvasti edasi arenenud, sest sel aastal on mul meeles, et peagi on saabumas meie pulma-aastapäev. Mõtlesime, et vahelduseks oleks põnev minna Pärnusse. Nüüd mõtisklen jällegi arvuti taga, millist ööbimispaika valida. Suured spahotellid jäävad kohe välja, sest hr Abikaasa pole suurem asi veesõber. Aga ka kõike muud on Pärnus päris palju ja mul pole õrna aimugi, mis ka tegelikult oleks mõnus. Piltide järgi on ju väga raske otsustada - ka siis, kui ühest toast on tehtud viis erinevat pilti, võib kohale jõudes selguda, et tegemist on siiski pigem riidekapi kui hotellitoaga. Mitte et me vajaks meeletut saali, aga riidekapis ööbimine on pisut rõhuv.

Teine asi on see, mida Pärnus veel teha. Teatrisse? Kinno? Pubisse? Mere äärde jalutama ikka, aga talvisel ajal seal ju väga pikalt ei ole. Seega võiks midagi muud ka juurde leida. Pärnu on minu jaoks täiesti võõras koht, eriti talvine :) Seda toredam muidugi tundub.

Tegelikult tunnen puudust kirjatükkidest "Teejuht Pärnu ööbimispaikades", "Teejuht Pärnu kohvikutes" ja "Teejuht Pärnu vaba aja veetmise kohtades".

6 comments:

  1. Pärnu kohvikutest olen ma millalgi suve alguses oma blogis kirjutanud http://ritsikukodu.wordpress.com/2014/07/05/vaike-parnu-giid/ ja on ka teised top-kümneid koostanud.
    Hotelli soovitada on raske, sest ei tea ju teie soove. ilus ja eriline või odav? Tervise paradiisis on ülemistel korrustel ilusad vaated merele, ei pea ju ilmtingimata veeparki minema.
    Victoria on kesklinnas selline salongilikus stiilis. Pisikesi võõrastemaju on ka igasuguseid.
    Tegevuskava päevade lõikes leiad siit: http://kultuur.parnu.ee/. Teatris on praegu head etendused Gaasivalgus ja Meie aja kangelane. Kinos on sel nädalavahetusel veel PÖFFi filme mõni. Kui käsitöö meeldib, siis Maarja-Magdaleena gildis võiks huvitav olla, seal saab ise ka meisterdada.
    Sa parem anna teada, mis variandid teil on kaalumisel ja ma siis kiidan takka või laidan maha :)

    ReplyDelete
  2. Airbnb ei anna midagi? Ma viimati olin Pärnus kodumajutuses ja hirmus mõnus oli. (Iseasi, kas see pulma-aastapäevaks hea valik on, aga see te enda otsus.)

    ReplyDelete
  3. https://cherry.ee/puhkus-kahele-astra-hotellis?section=reisid
    sellise veel leidsin, aga ma pole ju ise hotellides Pärnus ööbinud, nii et vaatan isegi vaid piltide järgi.

    ReplyDelete
  4. Ritsiku, sinu peale ma natuke lootsingi, häguselt mäletasin, nagu oleks sul olnud ka kirjutis selle kohta ja näe, oligi :)

    Ööbimiskoha osas eelistaks pigem ilusat ja erilist. Ja väiksemat. Ja korraliku hommikusöögiga (munapuder ja pannkoogid, viimased võivad olla asendatud värskete saiakestega), kusjuures mul on alati kahju, et hommikusöögimenüüd hotellide kodulehel pole.

    Praegu on mul pilk peal Villa Wessetil, aga ma ei ole päris kindel. Vähemalt on sellel kiitvad hinnangud toidu osas :D

    Teatriga on see jamps, et meie nädalavahetusel ei mängita midagi, mida ma väga vaadata tahaks :( Kusjuures "Meie aja kangelane" on mul kindlalt plaanis, aga uuel aastal, enne lihtsalt ei mängita sobival ajal. Nii et võibolla siis kino, sest seda meil siin nii jaopärast, et peaks juhust kasutama. Aga see oleneb muidugi kavast.

    ReplyDelete
  5. Mina julgen soovitada Mahedikku, jättis mulle unustamatu mulje. Aga muidugi võib ka olla, et mul lihtsalt vedas sel õhtul toiduvaliku ja teeninajaga. Kaaslasega niikunii. Ööbisime Ammendes. Puhas luksus. Tuba oli äärmiselt armas ja teenindus järjekordselt väga hea. Loomulik ja tähelepanelik.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ammende oli mul ka nimekirjas, aga sinna ei pääse nii lühikese etteteatamisega enam löögile kahjuks :(

      Delete