Saturday, October 27, 2012

Lugesin lehest, et "Mitmed rahvusvahelised uuringud on tõdenud, et paarid, kes on olnud seksuaalsuhtes enne abiellumist, on oluliselt suurema lahutusriskiga. Eetik Lewis B. Smedes nendib, et seks ilma eluagse pühendumiseta "rikub selle akti sisemist olemust: see on väär, kuna selle läbi mitte-abielus olevad inimesed osalevad elu-ühendavas aktis ilma elu-ühendava eesmärgita."

Oeh...palju õnne ma ütlen. Huvitav, kas need uurijad seda ei võta arvesse, et abielueelse seksuaalse läbikäimiseta abielluvad tänapäeval siiski ainult inimesed, kes ühtlasi ei pea ka lahutust võimalikuks? Aususe huvides tuleb ära märkida, et eelnevalt osundatud teksti autoriks on baptistikoguduse pastor.

Aga ma käisin eile väljas. Jaa, tarbisin isegi umbes 4,5 ühikut alkoholi. Õpilasi oli vähe, põhimõtteliselt nägin ainult hr Peatoimetajat ja prl Kastekannu (suurepärane nimi, eksole), aga see ei lähe väga arvesse, sest nendega koos me üldse välja läksime :D Kõik ülejäänud põgenesid mu silme alt. Või olid lihtsalt kuskil mujal. Ma ei tea ja väga ei otsinud ka.

Oli väga meeleolukas, uskumatu ainult, et a) müllekas on ikka täpselt samasugune nagu kümme (:minestab:) aastat tagasi; b) inimesed ei tea, et see on müllekas. Rubiin oli hale, keegi isegi ei oksendanud, mis võis tulla sellest, et seal lihtsalt polnud inimesi.

Igatahes on linnuke kirjas ja mõne aja pärast võiks täitsa korrata seda kõike.

5 comments:

  1. Preili Kastekannud iseenesest, muidu oleks Leika :D
    Tegelt ma tahaks teada, mis ajakirjandust Sa päris loed, et sellised asjad uudised on?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kastekannud (mitmuses siis) kõlab juba nilbelt :D

      Ja ma lugesin Postimeest. Mis, tõsi küll, jääbki Päevalehele alla, nagu ma juba ammu arvanud olen.

      Delete
  2. Mu meelest on Päevalehe koduleht kohutavalt halvasti hallatav. Liiga palju infot on püütud sisse toppida.

    ReplyDelete
  3. Sirkkale, näen, et oled end vene keeles harinud. Oskad mitmust moodustada ja puha.

    ReplyDelete