Saturday, October 20, 2012

jeeeehuuuu, esseed ja tööd on läbi loetud, kursusehinded peaaegu kõik väljas, ühesõnaga, tänaseks saab jalad seinale visata ja südame rahus põiepõletikku pidada. Milline õnn, eksole. Selle pagana põie pärast ei saanud ma täna isegi mitte uut beebit vaatama minna, sest ma tundsin, et ma pole suuteline poolteist tundi järjest istuma kohas, mis ei ole WC, vabandage minu proosalisust.

(Edasine tekst on mõeldud eelkõige preili Sirkkale ja tema Armsale Sõbratarile. Lihtsalt hoiatuseks öelduna. Teistele ei ütle see vist suurt midagi)

Aga jah, esseid lugedes tuli mul meelde üks kohtumisõhtu, mis leidis aset veel enne kooli algust ja mille raames preili Sirkka ja tema Armas Sõbratar arutlesid, kas ka mina hakkan armastama üht teatud inimest ühes teatud klassis, nagu kõik teised õpetajadki.

Kuna mul pole teid kumbagi nii käepärast võtta, kommenteerin teemat siin, oma armsas netikodus.

Ütleme nii, et esimese poole kursusest ei tekitanud see inimene mitte mingisugust emotsiooni, kui ei oleks olnud eelinformatsiooni, siis poleks ma kindlasti nime ja nägu kokku viinud. Kuskil poole pealt hakkasin vaatama, et tegelane vist ikka osalebki tunnis. Kui audikas on pea 40 nägu, siis paratamatult ei ole kõik erakordselt aktiivsed. Siiski jäi kõik väikeste sutsakate tasemele, nii et emotsiooni jätkuvalt ei tekkinud.

Siis tuli seminar ja ma mõistsin, et teatav osa informatsioonist oli tõesti päris teraselt edasi antud. Ühelt poolt suurepärane ettevalmistus, teiselt poolt ... selgelt tajutav arrogantsus vastasleeri suhtes.

Ja siis tulid vestlused ja ma sain aru, et kogu negatiivne informatsioon oli puhas laim :D Millised teadmised, milline analüüsivõime, milline siivas tagasihoidlikkus.

Nii et vastuseks küsimusele, tõepoolest, oleks ma kümme aastat noorem, kohe paneks oma räpased käpad peale :D  Ok, nii hull see asi nüüd pole, aga ma tunnistan, et tegemist on tõeliselt sümpaatse õpilasega.

Säh teile nüüd, olengi õpetaja.


3 comments:

  1. Anna andeks, Mammu, aga mine perse. Sul pole mingit maitset, kui Sulle sellised inimesed meeldivad :D Sa ei ole veel nii kaua õpetaja olnud, et Sa ei mäletaks, et see, millised on inimesed õpetaja juuresolekul, ei lähe pea kunagi kokku sellega, millised on nad päriselt. Kui inimese analüüsivõime toodab muuseas ka järeldusi a'la ÜRO peaks Aafrika õhku laskma, sest siis oleks ju kõigil nii palju mõnusam elu, ei vääri selline inimene üldse mingit kohta ühiskonnas.

    ReplyDelete
  2. Alatu laim, alatu laim :D
    Ei, tegelikult tahtsingi lihtsalt öelda, et see härra suudab tõepoolest inimesed ära võluda, kui ta seda soovib. Ja kuna meie vestlused ei jõudnud kunagi ei Aafrika ega ka homoseksuaalideni (mis on minupoolne viga, sest ma tõesti ju mõtlesin asja nii kaugele viia, aga kuidagi ei sattunud sellele teele), siis nägingi ainult laiahaardelist ja väga teadlikku valmistumist ülesanneteks. Ja lisaks on mul loomapärane nõrkus inimeste suhtes, kes oskavad hästi kirjutada :D

    Alatu laimu osa on muidugi puhtalt teie narrimiseks.

    Huvitav teema iseenesest. Tekitab minus kerget huvi.

    ReplyDelete
  3. :D:D:D:D:D Mõtlesin ka selle peale, et Sinu võis ära võluda härra võime keerulisemaid lauseid õigesti komastada :D

    ReplyDelete