Wednesday, November 16, 2016

Kuidas sõbrad ujumistunnis käisid

Teise klassi  kohustuslik ujumiskursus on jätkuvalt käimas. Meil on välja kujunenud kena süsteem, mis tähendab, et Ruudi saab minna koos ühe klassivenna ema ja tema autoga. Sama võimalust kasutab tihtipeale ka Ruudi sõber.

Täna juhtus nii, et klassivend oli haige, hr H linnast ära ja mina tööl. Seega läks käiku plaan C ehk Ruudi isapoolne vanaisa, kes lubas poisid pärast kooli ujulasse kohale viia.

Kõik läks kenasti, kellaajad olid kokku lepitud, sõber oli olemas koos ujumisasjadega, vanaisa ka kohal... Kui siis kümme minutit enne ujumistunni algust helistab Ruudi (mul oli just tund algamas):
"Eeemps, mis ma teen, vanaisa sõitis juba ära, aga ma jätsin ujumisasjad kogemata koju!?!"

What, sa sõitsid terve tee kodust ujulasse ega märganud, et kotti polnud kaasas. Ja mis põhiline, astusid autost välja ja ikka ei pannud tähele, et kotti pole?!?!

Mis mul muud üle jäi, kui soovitada tal minna õpetaja juurde ja vabandada, et asjad jäid koju ning jääda sõpra ootama, kuniks tund läbi saab.

Selle peale kurdab Ruudi: "Tal läks veel halvemini, ujumisasjad jäid vanaisa autosse...."




5 comments:

  1. Täiesti tavaline ujumistund ju? :)

    ReplyDelete
  2. Mõlema poisiga juba varasemast tuttav olles tekib tõesti küsimus, kuidas selline asi alles nüüd esimest korda juhtus :)

    ReplyDelete
  3. Piilu ka:
    http://iiida.blogspot.com.ee/2016/10/nohikud-lahevad-ujuma.html

    Ja kas sina oled juba käinud laupäeva õhtul kooli ukse taga prõmmimas, sest laps jättis märjad ujumisriided kooli kilekotti ja sa tead, et nädalavahetuse jooksul lähevad nad seal mädanema ja tuleb pmst ära visata? :)

    ReplyDelete
  4. Meil oli esmaspäeval näiteks selline lugu, et 10aastase noormehe absoluutselt kadunud ujumisasjad rippusid mingil ebamäärasel põhjusel koolis nagis :D

    ReplyDelete
  5. Üks mu lemmiklugusid on see, kui Ruudi tuli koju ja kurtis murelikult, et ta oli hommikul kehalise asjad koju jätnud. Et pidi kooliriietes jooksma. Suur oli üllatus, kui ta seejärel koolikoti avas ja kõige pealt vaatas vastu kilekott spordiriietega :D

    ReplyDelete