Monday, November 19, 2012

Eh-hee, avastasin tänasel päeval, et tõepoolest, seltsimehed saavad tagasisidet anda ja ma saan seda juba praegu jälgida. Väga cool.

Aga tänane absurdihuumori annus:
homme on see päev, mil ma lõpuks ometi saan minna nõustaja jutule. Viimase kahe nädala jooksul palusin õpetajatel Ruudi kohta märkmeid teha, et meil oleks nõustajaga rohkem infot. Täna saatis õpetaja mulle pika kirja, kus oli üksipulgi lahti kirjutatud, mida see tegelane lasteaias korraldab. Ma ei hakka seda päris avalikult  siinkohal lahkama, ütleme nii, et ma olen kurb ja tunnen ennast üsna läbikukkununa. 

Absurdihuumori koht oli see, kus pärast mitut lehekülge kirjeldusi nt selle kohta, kuidas Ruudi röögib, keeldub osalemast, häälitseb liikumismängude ajal (ok, see ajas mind lugedes korraks muigama), tuli lause:
Rühmaõpetajate, muusikaõpetaja, logopeedi vaatluste ja internetist loetu põhjal oleme jõudnud järeldusele, et tegu on erivajadusliku- andeka lapsega.

Ma olen alati arvanud, et ma saan hakkama millegi erilisega.


5 comments:

  1. HAhahahahahahhaha, ongi väike Rummu-Jüri :)

    ReplyDelete
  2. Ma ikka loodan, et sisemine Byron ilmutab end ühel hetkel:D

    ReplyDelete
  3. See võib osutuda närvesöövamaks kui Sa ette kujutada oskad :D

    ReplyDelete
  4. Telli endale parem kirjandust indigolaste kohta. Mul on kuri tunne, et seda võib teistelgi vaja minna...

    ReplyDelete
  5. No see on igatahes parem variant kui see, mis minu rühmas toimub - 24 erivajadustega andetut last :D hiih.

    (Ma täna olen lihtsalt nii püha viha täis viidud, et minu meelest peaksid nad kõik hoopis teise suunitlusega lasteaias käima :D)

    ReplyDelete