Friday, May 29, 2015

Suurim soov

Vahepealne möll siin seoses metsakäiguga on õnneks lõpuks ometi vaibunud. Seda oli minu jaoks liiga palju, ausalt. Üks asi on see, kui ma näen, et toredad viisakad inimesed tulevad siia lugema ja teinekord ilusasti ja viisakalt arutlevad, aga hoopis teine on teadmine, et mitmetes erinevates kohtades jagatakse mu postitust ning lugejate seas on kindlasti nii mõnigi, kes pole nii tore. Või tegelikult vist see teadmatus just hirmutaski. Väike hulk teadmatust on palju parem kui suur hulk :D Igatahes kirjutan nüüd edasi vähem puudutavatel teemadel. Vähemalt praegu.

Mind muidugi puudutas möödunud kolmapäevane sündmus väga lähedalt - Ruudil oli lasteaia lõpupidu. Üritus iseenesest oli nagu lasteaias toimuv pidu ikka - ebamugavad toolid ja vähe õhku. Kõige põnevam hetk oli aktuse lõpus, kui õpetaja ütles: "Ja kõigi lõpetajate nimel peab kõne Ruudi." Ja Ruudi tõusiski püsti, võttis kaaned kätte ja pidas kõne. Ilmselt on tegemist meie suguvõsa needusega, sest me kõik alates mu isast oleme erinevatel tähtsatel eluhetkedel kõnesid pidanud. Lisaks Ruudile kõneleb sel aastal kõigi lõpetajate nimel ka prl Vaprake.

Igale lõpetajale kinkisime õhupalli, mille küljes oli paber, kuhu sai peale kirjutada oma soovi. Ma ei näinud, mida teised lapsed kirjutasid, sest me jõudsime Ruudiga tordi ja õhupallide juurde alles siis, kui suurem osa oli juba lõpetanud. Aga Ruudi suurim soov on selline:

7 comments:

  1. Õudselt nõme mu meelest, kui blogitekst su enda teadmata kuskile üles riputatakse. Mis siis, et blogi on avalik, luba ikka oleks viisakas küsida.

    ReplyDelete
    Replies
    1. See on jah selline ebamugavustunnet tekitav - miks? mis eesmärgil? Okei, twitteri ja delfi osas sain ma aru, kes ja ka algne idee oli arusaadav, aga facebook on mul ikka hinge peal.

      Delete
    2. ma ise ei ole FB asukas, aga kahtlustan, et sealsed kasutajad ei taju millegi linkimist ülesriputamisena, vaid nagu linkimist ikka. ma olen ise oma blogis kellegi teise blogijuttu linkinud ja eks me ole seda vast kõik teinud; suur erinevus lingitava jaoks on muidugi see, et blogilinki mööda on võimalik oma statistikast linkja juurde tagasi minna, aga FB-linkija juurde mitte. Aga linkija ise ei pruugi seda vahet tajuda.

      Delete
    3. aahhh, vabandust, *linkija muidugi.

      Delete
    4. Blogide omavaheline linkime on väga tervitatav nähtus. Siis on nagu omad omavahel :D

      Delete
  2. nii on, nii on....
    Aga see, et terve - see on teema. Üllatav, et nii noorelt nii tark. Kuigi prl Vaprake ilmselt on õpetav - vähemalt see kasu on haigusest, et tervise tähtsust õpetab pealtnägijatele ka.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mhmhm, see kindlasti. ja sõbrapoiste isa surm lisaks.

      Delete