Sunday, April 27, 2014

Lugemiselamus sihtasutuselt Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

Jumal teab, kuidas ja miks, aga sattusin lugema brošüüri "Kuidas tunda ära homoliikumise valed ja need ümber lükata".

Ma ei suuda siiani uskuda, et selline asi on päriselt eesti keeles olemas. Mul ei olegi midagi öelda, lõug vajus lihtsalt maani ja silmad läksid punni. Eks ma olen varem ka homoseksuaalsuse vastaseid üllitisi silmanud, aga 50 lehekülge oli kenal pühapäeva hommikul kuidagi liiga panniga pähe kogemus.

Aga noh, juba E.A. Poe ütles, et lugemise juures on oluline saada elamus, vahet pole, kas tegemist on positiivse või negatiivse kogemusega. Nii et lugemiselamus oli see kindlasti.

Ma lähen kaevan selle peale mõned peenrad või midagi.

6 comments:

  1. Haahaa, kusjuures saan täiesti hästi aru sellest peenrakaevamise soovist, sest ka mina sattusin paar kuud tagasi selle organisatsiooni poolt väljastatud üllitist lugema ja esiteks pidin oksele hakkama (sest sain päris pahaseks) ja teiseks tundsin vajadust läbi pakase jalgsi tööle sörkida, et see kitsarinnalisus ja nõmedus oma ajust välja puksida :D See, mida mina lugesin, oli muideks plaan aastaks 2014 ja see tuli koos mingi kalendriga otse meie postkasti, sest eelmine elanik oli arvatavasti homofoob ja oli allkirja andnud, et homode invasioon tuleb peatada :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Füüsiline tegevus tõesti aitab selliste nähtustega toime tulla. Sa said jooksuga tööle, meil on nüüd redisepeenar :D Kasu kah neist.

      Delete
  2. Pisut tähelepanu- ja analüüsivõimet, veidi elukogemust ja lugemust ning ühe perekonna, selle suguvõsa ja lisandunud sõpruskonna lapsepõlvest kumab ilmselt traumaatilisi sündmusi. Selle perkonna loost saaks vapustava romaani armastusest, väärastumisest ja vihkamisest.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kas Sa ei teahaks sellest pikemalt kirjutada? Sinu kirjutatu on peaaegu ainus dokumentaalne kirjasõna, mida mulle meeldib lugeda.

      Delete
    2. Kas seda bülletääni laenutada ka saab? Meile selliseid väljaandeid ei tooda, ju oleme lootusetud.

      Delete
  3. Pealkiri on nüüd lingina. Loe ja naudi!

    ReplyDelete