Friday, January 20, 2017

Meie viktoriin

Sel nädalal oli meie tiimi kord korraldada muusikaviktoriin. Alustasime planeerimisega juba sügisel, siis kui tuli üldse uuendus, et tiimid ise teevad viktoriine. Kuna oma esimesel viktoriinil panime albumilahtrisse vaheldumisi nimeks "Love songs" või "Summer Hits", otsustasime enda oma läbivaks teemaks valida Love, lootuses leida albumeid, mille nimi oleks ka päriselt "Love Songs" on. Neid siiski polnud :D

Läksime siis seda teed, et sõna love/armastus pidi olema kas laulu pealkirjas või albuminimes. Päris lõbus oli. Põhikolmikuinimesed (s.h mina) said valida neli lugu oma valikul, kaks väiksema staažiga kaaslast olid esindatud kahe looga.

Tulemused oli päris head - alla 20 punkti ei saanud keegi, mis näitab, et päris üle pea polnud kellelegi. Üle 30 punkti sai ka päris mitu võistkonda. Nii mõnigi ütles pärast, et oli mõnus viktoriin, ei läinud liiga diibiks ära :D Nende tiimide endi korraldatud viktoriinidega on tõesti olnud see häda, et kohati läheb väga nišitooteks ära. Kui Mihkel liste kokku pani, oli ka alati mõni lugu selline, mida tõesti polnud mitte kunagi keegi kuulnud, aga pigem olid lood sellised, et tead küll, et selline lugu on maailmas olemas, aga kes laulab ja mis aastal - no tuleb lihtsalt välja mõelda. Albumid muidugi nagunii :D Välja arvatud need mälestusväärsed korrad, kui on mängitud Killersi "Somebody Told Me" (albumilt Hot Fuss) ja Brainstormi "My Stari" (Among the Suns). Tiimide korraldatud õhtutel on sellisedi möh-hetki oluliselt tihedamalt olnud.

Aga meie nimekiri oli selline:

1Backstreet BoysAs Long As You Love Me
2Marylin MansonThe Love Song
3Must QPraktiline armastus
4MarioLet Me Love You
5Philip Bailey ja Phil CollinsEasy Lover
6GossipLove Long Distance
7Ewert and the Two DragonsThere´s Only Love
8Wolf AliceYou're A Germ
9Anderson .PaakLuh You
10TotoStop Loving You
11John GrantWhy Don't You Love Me Anymore?
12KinoLyubov' eto ne shutka
13N.R.G.I Need Your Loving
14WingsSilly Love Songs
15VennaskondValguse võimendamine ergutatud kiirguse abil
16Def LeppardLove Bites

Võite siis mõtiskleda, millised neli lugu on minu valitud :D

8 comments:

  1. Mõtisklesime; pakume Def Leppard - Manson - Kino - Vennaskond.

    Miks just "love", mitte ka "amuur" või "ljuboff" või mulkidele kiusuks "rakkaus"? Vähem angloameerika muusikat paluks!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. üks neljast läks täppi (see kõige ilmsem) :D

      Delete
    2. No vot, see näitab, kui ebatäpse mulje sa endast oma blogi kaudu jätad, isegi su muusikamaitset ei suuda su lugejad tajuda! Baar kui viktoriini osa kõlab muidugi kohasena.

      Delete
    3. Ma tegelikult lähtusin valikut tehes sellest, et oleks lood, mida kõik enne kuulnud ka on :D Sest mu kaaslased valisid lood enne mind ja mulle tundus, et asi läks liiga diibiks ära. Nii et minu poolt olid lisaks Vennaskonnale Backstreet Boys, Must Q ja Ewert, kusjuures viimased kolm ei väljenda mu muusikamaitsest. Kuigi Ewert on täitsa tore.

      Kusjuures selle järgi, mida ma muidu vahel kuulan (ma ei kuula väga palju muusikat), oleks võinud minu omad olla lisaks Vennaskonnale ehk Wolf Alice, Gossip ja äkki siis Kino?

      Delete
    4. Kuidas sa (Sa, Te) käid muusikaviktoriinil, aga ei kuula muusikat???

      Delete
    5. Ma arvan, et see baar annab taas vastuse :D Ja tiimiliikmed kuulavad/on kuulanud :D

      Delete
  2. Aga hea kasulik viktoriin on teil; ma ei tea peaaegu ühtegi lugu neist, isegi Kino oma mitte; lähen end kohe harima. (Ja no "ljubov" ongi teil sees, seega mu eelmine märkus märgib pigem mu enda tähelepanematust, aga ma jätan ta ikka üles, eks.)

    Kas see ei sega, et viktoriinil vms on muusikat, mis sulle ÜLDSE ei meeldi? Ma lihtsalt vihastaks, kui keegi mult Ewerti kohta küsiks, ja läheks ära. Saan aru, et see pole just eriti täiskasvanulik käitumine, aga muusika - see ongi ju enamjaolt emotsioon, ja mitte alati positiivne. Sul ei teki tahtmist mõnikord raadiot või žüriid nupust kinni keerata?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle ei meenu praegu ükski muusikapala, mis minus nii tugevaid tundeid tekitaks. Mõnikord on tüütu - mingi täiega suvaline lugu ja lisaks pole õrna aimu ka, kellega on tegu ka pärast esitaja teadasaamist. Aga siis saab baari minna, seal kostab tavaliselt vaiksemalt :)

      Delete