Saturday, May 7, 2016

Ootamatud uudised :D

Mu isa on üle 60 aasta vana. Samal ajal on ta mu tutvusringkonnas üks agaramaid tehnikakasutajaid. Kui on võimalik valida tehniline lahendus, siis seda ta teeb. Nii et pole ime, et tal on konto ka Facebookis.

Ükskord tabas mind hämming, kui ma nägin, et mu isa on uuendanud oma staatust - ta on nüüd abielus. Loomulikult oli asi selles, et ta oli täiendanud oma profiili ja FB süsteem jättis mulje, nagu oleks abiellumine äsja toimunud. Staatuse all läks parajaks lõõpimiseks, kõige rohkem meeldis mulle mu keskmise õe murelik küsimus: "Kes emale ütleb?"

Täna tabas mind peaaegu samasugune hämming. Läksin nimelt oma lemmikblogidele hääli andma ja scrollisin rahumeeli kategooriate juurde, kus mul lemmikud on, kui silmanurgast nägin midagi paranormaalset. Kerisin tagasi ja tõesti - mu õde kandideerib kategoorias "Elu välismaal".

Kulla õde, kas sa oled meile midagi rääkimata jätnud?

7 comments:

  1. Mina käisin seal lappamas ja imestasin täpselt sama asja üle :D Võib-olla mõnda ajavad Barcelonade ja muude reiside kirjeldused segadusse, kuigi mõni püsilugeja see küll olla ei saa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma mõtlesin ka, et äkki suur hulk reisipostitusi on kellegi segadusse ajanud, aga veider ikka :D

      Delete
  2. Haa, mul tekkis sama küsimus :) ise veel põhjendasin enda jaoks, et ehk oli mingi ühe tähe erinevus, mille märkamata jätsin (ei avanud linke, lihtsalt vaatasin nimekirju).

    ReplyDelete
  3. Kuivrd ta on ainus blogija nende "välismaal elajate" hulgas, keda pidevalt ja rõõmuga jälgin, sai ta ka minu hääle välismaal elajate blogide hulgast =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Väga äge lähenemine - kui meile pakutakse võimalust tema poolt hääletada, siis hääletame. Ma lähen teen ka kohe ära :D

      Delete
  4. Esiteks jaa, tal on väga lahe blogi. Mida ma küll järjepidevalt ei loe. Aga kasvõi raamatusoovituste osas oleks tegelikult kasulik.

    Aga teiseks.. ma leidsin sealt võistluselt iseenda ja olen nüüd sajaga hämmingus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. VÄGA huvitav =) Sa muide said ka minu hääle, sest ainus spordiblogide kilda kuuluja, mida ma pisteliselt siiski loen. Ja nüüd selgub, et sa polegi end üles andnud! Ma ei tea, ei tea =(

      Delete