Saturday, May 14, 2016

Jälle niisama

Käisin õhtuseks suureks Eurovisoni-peoks kraami varumas. Sel aastal õnn naeratas mulle ja pärast mõningaid ümberloosimisi (päris palju laule ei saanud siiski finaali :D) jäi meie kanda Venemaa, Saksmaa ja Ungari. Hmmm, praegu seda kirjutades jõudis mulle kohale, et oleme kõigile kolmele planeerinud korraliku sooja söögi. Tjhaa, arvestades seda, et ka alkoholi oli meil iga riigi jaoks varutud (ja kõik erinevat sorti joogid), on vist hea, kui süüa saab. Selles valguses on päris hea, et Iirimaa finaali ei jõudnud, sest selle jaoks oli meil juba Guinessi ja šampa segu mõttes valmis. Kuigi see kõlab kergelt jõhkralt.

Alkoholi teemaga jätkates. Jõudsin nimelt tõdemuseni, et ma olen ikka väga tark, et seda saatana uriini eriti ei tarbi :D Selle nädala muusikaviktoriinile tuli meil külalisesinejana ka Getter, kellega pärast edukat mängu (taas viies koht ja kaks punkti) veel natukeseks istuma ja chillima jäime. Ma nüüd ei tea, kas õnneks või õnnetuseks, aga igatahes jäid chillima ka mu kolleeg ja üks tüüp, kes ostis mulle mu elu esimese õige kirsiõlle. Kuidagi, minu jaoks täiesti arusaamatul kombel, päädis kõik sellega, et kirsiõlle tüüp kandis siidreid lauda ja me olime kokkuvõttes baaris selle sulgemiseni. Mis on ka omaette huvitav, sest sel baaril ei ole tegelikult sulgemisaega. Reedel ei viitsinud ma üldse ühtegi eksamit hinnata :D

Enne muusikaviktoriini läks mul järjekordne süütus. Sedakorda siis discgolfi oma. Ilm oli supermõnus, rada parajalt pikk ja ükski ketas ära ei kadunud. Nii et võib vist öelda, et edukas ettevõtmine oli. Punkte me minu rõõmuks ei lugenud, nii et õnneks ma ei tea, kui palju miinuseid ma oleks saanud. Ükski korv ei jäänud vähemalt võtmata. Sel hooajal kavatsen kindlasti veel mõne raja ära teha.

Midagi intellektuaalsemat mu elus praegu ei toimugi :D




2 comments:

  1. Alati ei saagi intellektuaalne olla - vahel on vaja ka sporti teha ja siidrit juua :D
    Ja mul on hää meel ikka, et DG sulle meeldima hakkas, lähme teine kordki :)

    ReplyDelete