Wednesday, May 18, 2016

Eriti uhke

Täna olen ma kohutavalt uhke. Vaadake ise, kas pole mitte Eesti ilusaim intervjueerija? See pikemate juustega siis :D


See tüdruk on enne 17 aasta vanuseks saamist teinud avalikud intrevjuud haridusministri ja peaministriga, käinud oma haridusuuendusettepanekuga Eiki Nestori juures ja nüüd siis modereerinud kahe riigi presidendi kohtumist õpilastega, mida kajastasid kõik Eesti telekanalid pluss Soome oma.

On ju  tõeline prl Vaprake ;) Mul olid silmad meeleliigutusest pidevalt niisked :D

6 comments:

  1. Vau, tõesti tasub uhke olla! Mille jaoks ta need intervjuud tegi ja kuidas kohtumist modereerima sattus?
    Ja kõige tähtsam- kas loomulikud lokid ja värv :)?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kõige tähtsamale vastates - juuksed on omad, värv pudelist :)

      Aga need intrevjuud on näide sellest, kuidas jah öeldes tulevad sinuni uued pakkumised. Kõigepealt valiti preili koolilehe peatoimetajaks, sellest ametikohast lähtuvalt sai ta ülesandeks Metsaülikoolis Jürgin Ligiga intervjuu teha, siis juba tuli peaminister meile kooli külla ja ta sai pakkumise ka seda vestlust juhtida. Ja kuna see läks hästi, oli ta juba loogiline valik presidentidele küsimusi esitama.

      Ja Nestori juurde minek tulenes sellest, et nad korraldasid kahe klassiõega koolis perfomance´i hindamise vastu. Ühiskonnaõpetuse õpetaja arvas selle peale, et äkki oleks Nestor huvitatud nendega rääkimisest ja näe, oligi :D

      Delete
    2. Noorpoliitik peaaegu valmis? :)

      Ma ka kõigepealt vaatasin, et nooruslik Sina.

      Delete
  2. oo, kas see ongi see teise blogi Kirke. lugesin praegu lehest nime ja siis plahvatas. kuigi esimese hooga nägin sel pildil muide sind. aga siis veel nagu ei uskunud.
    kas pr. Vaprake ongi pandud multifilmi järgi? üliäge outfit. peab ikka olema sisu, et nii noorelt nii julge ja välakujunenud välja näha. tahaks kohe nõu ja näpunäiteid, kuidas sellist tüdrukut kasvatada.

    uhke on põhjust olla. sajaga.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Seesama teise blogi Kirke jah :) Väidetavalt oleme temaga teatud aspektides hästi sarnased, näiteks kõndivat me täpselt ühtemoodi.

      Prl Vaprakese nimi tuleb põhimõtteliselt multikast ja välisest sarnasusest. Samas on minu jaoks nime tähenduslik pool ka väga tähtis, sest see on tüdruk, kes on tõesti käinud läbi tulest, veest ja vasktorudest. Eks see kogemus temast nii sisuka inimese teinud ongi. Lisaks hea perekondlik taust muidugi :D

      Delete
  3. te olete üks väga äge famiilia:) Ma tean Su vanemaid hästi ja teie käbid ei ole kändudest kaugele kukkunud, samuti inspireerivad, aktiivsed ja tegijad!:) Inimesed, kes mudavad maailma.

    ReplyDelete