Wednesday, August 24, 2016

Tants vetsuuksel

Mul on tunne, et ma olen sel aastal augusti kuu jooksul rohkem Tartus käinud kui muidu kolme aastaga kokku :D Välja arvatud see aeg, kui ma seal elasin. Ja rasedus vist ka, sest ma olin Toomemäel arvel ja lõpus pidi vist tihedamalt käima, ma nagu mäletaks.

Aga nüüd viimasel kuul olen usinasti Naiivi mälumängul käinud. Ja mida kord edasi, seda rohkem ma nagu teaks :D Kuigi on suured-suured valdkonnad, millest mul absoluutselt igasugune aimdus ka puudub. Nii et olen palju uusi teadmisi saanud, millest ma küll suurema osa olen ära unustanud, aga midagi ehk jääb. Võibolla. 

Põhitiim selles seltskonnas, kus ma mängimas käin, on priima. Kui ma esimest korda käisin, tundus mulle, et ma olen sattunud "Suure paugu teooriasse". Päriselt. Aga mida kord edasi, seda vähem sellist tunnet on. Ja eile tekkis näiteks liblikaküsimusega (mida üks meesliblikas pärast suguühet naisliblikaga teeb) eriti palju kelmikaid mõtteid. 

Aga eile tekkis mul tunne, et lisaks teadmistele sain ma mälumängul näha ka Notsut. Ja mitte ainult näha, vaid vetsuuksel tantsida ka klassikalist tantsu "Astume koos, seisame koos, astume koos" tantsu :D Kuna eile oli minu kord autoroolis olla, siis ma (alkoholiga) õlut ei joonud ja olin häbelik maatüdruk ega julgenud tantsuhoos küsida, kas tegemist oli Notsuga, sest see tundus natuke veider küsimus, mida peaaegu päise päeva ajal võhivõõralt küsida :D

Igatahes, Notsu, kui see olid sina, siis tervitused sulle :)

15 comments:

  1. kle mul oli vist jah kellegagi vetsuukse peal väike tants. a vetsuuks on selline koht, kus ma ei julge kellelegi väga pingsalt otsa vaadata, nii et ma väga hästi ei saanud vaadata, mis nägu see inimene oli, kellega ma kaks sammu sissepoole, kaks sammu väljapoole tegin. niipalju jäi nagu meelde, et see inimene oli minust vist natuke lühem.

    igaks petteks, kui vetsuuksel tantsijaid oli järsku rohkem: mul oli pikk kirju seelik seljas.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma olen üsna kindel, et see olid sina, sest minu tantsupartneril oli pikk seelik :D Ja tegelikult müksas mu sõbrants mind juba enne, et "on ju Notsu!" Ritsiku pildi järgi tuvastatud muidu. Sa mitte eriti tükk aega tagasi tegid küsimusi ka? Sellised jõhkraid, mis tekitasid inimestes soovi kas ennast või sind kohapeal mõrvata? Mind ennast toona polnud, aga jutud liiguvad :D

      Delete
    2. Need küsimused olid tõesti väga rasked. Mina olen harjunud sellega, et ma reeglina väga midagi ei tea, aga kui juba meie meeskonna "ajud" nõutult istusid ja iga hetkega näost rohkem ära vajusid, sain minagi aru, et midagi on korrast ära :D
      Mina nutsin lõpus sellepärast, et muusikaküsimusi ei olnud, see on olnud tavaliselt minu koht meeskonda panustada :)

      Delete
    3. odot, praegu hakkab mul jälle tunne, et juttu on kellegi teise tehtud mängust.

      Kuni juttu oli veel "jõhkratest küsimustest", siis ma mõtlesin, et võib-olla siis olid, sest kuigi objektiivselt ei olnud väga hullu (ainult "what does the fox say" küsimus läks nulli ja see oli esiteks just selline popp ja noortepärane küsimus, mille vastuse äraütlemisel mängijad tegid "aaaaaah" ja teiseks ei olnud see minu tehtud - ja teisest küljest oli üks küsimus jälle täisring ja see oli just minu tehtud (Hennessy/Hennessey, ja ülejäänud küsimustest ei jäänud ükski sooloks, vaid alati teadis rohkem kui üks võistkond), siis subjektiivselt võib ikka tunduda, et mäng on raske, kui ta on parajasti teise auku kui konkreetse tiimi huvid. (nt mulle tunduvad MM-i küsimused alati kergemad kui Eesti maakilva omad, aga ma tean maakilva korüfeesid, kes hoiavad MM-ist eemale, kuna ei taha end frustreerida).

      A kui nüüd Getter ütles, et muusikaküsimusi ei olnud, siis pidi see kellegi teise mäng olema, sest meil oli klassikaline nelja looga popurriiküsimus ja rohkem ei ole reeglina kellelgi. Viimases mängus vist ei olnudki muusikaküsimusi, kui seda Afganistani hümni mitte arvestada.

      Delete
    4. (meie popurrii oli "Segan suhkrut malbelt tassis", "Kohvikantaat", "Maiu on piimaauto" ja üks ansambel Kasemahlakese tehtud kaver.)

      Delete
    5. Viimases mängus ei olnud jah muusikat, ma seda hümni ei arvesta :D (kuigi see on alati tore, kui hümn on nii meeleolukas)

      Jaa, teie popuriid ma mäletan küll... Ja Hennesyt mäletan ka... Täiesti huvitav, kas ma ajasin selle mängu kellegi teise omaga sassi (kuigi võib siiski olla, et mitte, sest me saime vist 10 punkti ja Hennessey küsimus võis lihtsalt olla üks viiest vastusest, mida me teadsime :D). Aga seda muidugi, et inimeste huvid on erinevad ja mis seal ikka teha, kui mõni teisipäev nii hea ei ole.

      Delete
    6. kusjuures vastuseid kontrollides tundus isegi, et sellised parajamad küsimused, mida teadsid osa, mitte kõik (hea küsimuse tunnus on see, et kõik ei tea, aga teadjaid ikkagi on ja rohkem kui üks võistkond), ei läinud selles mõttes väga ühte auku, et muist paistis olevat ühe, muist mõne teise võistkonna teema. ei olnud päris nii, et Yolo teab nagunii kõike, nii et ainult tänu neile ei tule ridamisi nulliringe. nii et vbla teie kümne punkti hulgas oli ka mõni selline, mis jäi Yolol jt liidritel saamata.

      Delete
    7. Kindlasti keegi tundis, et olid just õiged küsimused. Nii nagu meie siis, kui kolmanda koha saime :D

      Delete
    8. apropoo, kui ma ise mängin, siis reeglina on mängu lemmikküsimus mõni selline, mida ma ei tea.

      Delete
  2. ja kas on väga ebadiskreetne küsida, mis võistkonnas sa oled?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kui keegi nüüd tunneb, et ma olen kellegi teise privaatsust selle infoga rikkunud, võib mulle märku anda, aga ma ise võin uhkusega öelda, et olen infiltreerunud Kapipandadesse.

      Delete
  3. Ma nüüd murran pead, mida see isaliblikas teeb siis 😊?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mul on nii kahju, et ma ei mäleta enam, mis konkreetne liblikas see oli, muidu annaks vihjeid ja kõik saaksid ise välja uurida.

      Aga kuna ma ei mäleta, siis tegelikult teeb mees pärast paaritumist (või kuidas iganes seda asja nimetatakse liblikate puhul) naise augu ette tõkke, et rohkem mingit tiivaripsutust ei toimuks :D

      Delete
    2. meie võistkonnas oli esimene vestlus pärast seda küsimust: "mida see küsimus oli?" "mida isaliblikas pärast paaritumist teeb." "mida ta teeb? suitsu!"

      Delete
  4. Sirvisin Naiivi lehte fb-s. Tundub väga lõbus ja noortepärane ala olema!

    ReplyDelete